penjolls/colgantes/necklace sa tuna bamboo dark wood

50,00

Description

Penjoll de Bambú Sa Tuna. 

 Aquest penjoll de disseny i mida lleugera és una joia molt còmode de portar. Consta d’un fragment gran de bambú que n’enmarca 4 de petits en sentit oposat, pel que dona una sensació de dinamisme i equilibri. El Penjoll de Bambú Natural Sa Tuna t’acompanyarà en qualsevol ocasió i es convertirà en el teu amulet íntim.  

Sa Tuna, un tresor de la Costa Mediterrània.

Podreu identificar un Sol ben lluent al Penjoll de Bambú Natural Sa Tuna. A la Costa Brava hi ha un seguit de petits pobles de pescadors, i la cala Sa Tuna hi regna amb nom propi. La llum i els colors de Sa Tuna són un tresor que porto dins de sde petit. M’han inspirat en la realització d’aquest penjoll de bambú.

Colgante de Bambú Sa Tuna.

Este colgante de diseño y medida ligera es una joya muy cómoda de llevar. Consta de un fragmento grande de  bambú que enmarca otros 4 en sentido  opuesto,  lo cual le otorga sensación de dinamismo y equilibrio. El Colgante de Bambú Natural Sa Tuna te acompañará en cualquier ocasión y se convertirá en tu amuleto  íntimo.

Sa Tuna, un tesoro de la Costa Mediterranea.

Podréis identificar un esplendoroso Sol en el Colgante de Bambú  Sa Tuna. En la Costa Brava se encuentran dispersos diversos pueblos  de pescadores, donde la cala Sa Tuna reina con nombre  propio.  La luz y los colores de Sa Tuna son un tesoro que llevo  dentro  dels de la infancia.  Me han inspirado en la realización de este colgante de bambú.

Bamboo necklace Sa Tuna.

This lightweight design pendant is a very comfortable piece to wear. It consists of a large fragment of bamboo that frames 4 small ones in the opposite direction, giving a feeling of dynamism and balance. The Sa Tuna natural bamboo pendant will accompany you on any occasion and will become your intimate amulet.

Sa Tuna, a treasure on the Mediterranean coast.

You can identify a bright sun on the Sa Tuna natural bamboo pendant. On the Costa Brava there are several fishing villages and the cove of Sa Tuna reigns with its own name. The light and colors of Sa Tuna are a treasure I carry inside my little one. I was inspired to make this bamboo pendant.

 

“Una joia lleugera que transmet dinamisme i equilibri”

“Una joia ligera que transmite dinamismo y equlibrio”

“A light jewel that transmits dynamism and balance”

 

Disseny i fabricació / Disseny i fabricació / Disseny i fabricació:  Joan Rovira.

Mides (mm) / Medidas (mm) / Mida (mm): 

Materials / Material / Materials: bambú i pell / bambú y piel / leather and bamboo

Les nostres joies són fetes a mà. És per això que les peces que rebreu no seran mai idèntiques a les de les fotos./ Nuestras joyas estan hechas a mano. Por este motivo las piezas que recibáis nunca serán idénticas  a las de las fotos/ Our pieces are handmade, that’s why the pieces you will receive won’t be identical to those in the photos.

Menu