penjolls/colgantes/necklace bluemoon

95,00

Description

Penjoll Blue Moon de Plata i Pàtina

El Penjoll  Blue Moon de Plata i Pàtina dibuixa una lluna de color.  Fabricat amb plata de llei i una fina capa de coure, a la que provoquem l’aparició de la pàtina turquesa. Al nostre taller hem desenvolupat la tècnica de la pàtina per fer-la  imprevisible i que  ofereixi un aspecte irregular i viu.

Colgante Blue Moon de Plata y Pátina

El Colgante Blue Moon de Plata y Pátina dibuja una luna de color. Fabricado con plata de ley y una fina capa de cobre, a la que provocamos la aparición de la pátina turquesa. En nuestro taller hemos desarrollado la técnica la pátina para hacerla imprevisible y  que  presente un aspecto vivo e irregular.

Silver and Patina Blue Moon Necklace

The Blue Moon Necklace in Silver and Patina draw a colored moon. Made of sterling silver and a thin layer of copper, which causes the appearance of turquoise patina. In our workshop we have developed the patina technique to make it unpredictable, so that the result offers an irregular and vivid look.

 

Disseny i fabricació  / Diseño y fabricación / Design and manufacturing:  Joan Rovira.

Materials / Materiales / Materials:   plata de llei i pàtina de coure / plata de ley y pátina de cobre / sterling silver and copper patina

Mides (mm)  / Medidas (mm) / Size (mm):   Ø ext. 20. Llarg 61 / Ø ext. 20. Largo 61 / Ø ext. 20. Long 61

Colors / Colores / Colors:  Blau i negre totes les mides / Azul y negro todos los tamaño / Blue and black all sizes.