arracades/pendientes/earrings/asimetriques/asimetricas/asymmetrical/nina

160,00

Description

Arracades Asimètriques Nina

Les Arracades Asimètriques Nina son peces úniques,  concebudes per accentuar personalitats especials. Estàn produides amb una tècnica que ens garanteix que mai n´hi haurà dos parells idèntics. Fabricades amb plata de llei i una fina capa de coure, a la que provoquem l’aparició de la pàtina turquesa. Al nostre taller hem desenvolupat la tècnica de la pàtina per fer-la  imprevisible, de manera que el resultat ofereix un aspecte irregular i viu.

L’asimetria de les arracades Nina accentuen una personalitat especial

Pendientes Asimétricos Nina

Los Pendientes Asimétricos Nina son piezas únicas, concebidas para acentuar una personalidad especial. Están producidas con una técnica que nos garantiza que nunca habrá dos pares idénticos. Fabricados  en plata de ley y una fina capa de cobre, a la que provocamos la aparición de la pátina turquesa. En nuestro taller hemos desarrollado la técnica de la pátina para hacerla  imprevisible, resultando un aspecto irregular y vivo.

La asimetría de los pendientes Nina acentúan una personalidad especial
Asymmetrical Nina Earrings

The Asymmetrical Nina Earrings are unique pieces, designed to accentuate special personalities. They are produced with a technique that guarantees that there will never be two identical pairs. Made of sterling silver and a thin layer of copper, which causes the appearance of turquoise patina. In our workshop we have developed the patina technique to make it and unpredictable, so that the result offers an irregular and vivid look.

The asymmetry of the Nina earrings accentuate a special personality

 

Disseny i fabricació / Disseny i fabricació / Disseny i fabricació:  Joan Rovira.

Materials / Materials / Materials:   plata de llei i pàtina de coure / plata de ley y pátina de cobre / sterling silver and copper patina

Colors / Colors / Colors:  blau / blau / blau