arracades/pendientes/earrings macarrons

85,00

Description

Arracades Macarrons de plata i pàtina de coure

Les arracades macarrons de Plata i Pàtina de coure  dibuixen un volum buit. Fetes amb plata de llei i una fina capa de coure, a la que provoquem l’aparició de la pàtina turquesa. Al nostre taller hem desenvolupat la tècnica de la pàtina per fer-la  imprevisible. Ens agrada molt el seu  aspecte irregular i viu.

Pendientes Macarrons de plata y pátina de cobre

Los pendientes macarrons de Plata y Pátina  de cobre  dibujan un volumen vacio. Realizadas con plata de ley y una fina capa de cobre, a la que provocamos la aparición de la pátina turquesa. En nuestro taller hemos desarrollado la técnica la pátina para hacerla imprevisible. Nos encanta su aspecto vivo e irregular.

Silver and Patina Macarrons earrings

The Macarrons earrings in Silver and Patina draw empty volume. Made of sterling silver and a thin layer of copper, which causes the appearance of turquoise patina. In our workshop we have developed the patina technique to make it unpredictable. We love  the result,  irregular and vivid look.

Disseny i fabricació  / Diseño y fabricación / Design and manufacturing:  Joan Rovira.

Materials / Materiales / Materials:   plata de llei i pàtina de coure / plata de ley y pátina de cobre / sterling silver and copper patina

 

Menu