anells/anillos/rings ruby silver

185,00

Description

Anell de Plata i Robí Natural

Anell fet amb Plata de Llei i un Robí natural.  El Robí Natural és una de les quatre pedres precioses (incloent el Diamant, l’Esmeralda i el Safir) conegudes per la seva raresa, valor monetari i duresa (només superat pel Diamant). Aquesta pedra preciosa és un corindó vermell, un mineral d’òxid d’alumini amb crom responsable del seu ric color vermell.

El Robí ajuda a superar el cansament i la letargia. Estimula la circulació i amplifica l’energia i la vitalitat de tot el sistema. La intensa energia del robí aguditza la ment, aportant una major consciència i una excel·lent concentració.

Anillo de Plata y Rubí Natural

Anillo realizado con Plata de Ley y un Rubí natural. El Rubí Natural es una de las cuatro piedras preciosas (incluyendo el Diamante, Esmeralda y el Zafiro) conocidas por su rareza, valor monetario y dureza (sólo superado por el Diamante). Esta piedra preciosa es un corindón rojo, un mineral de óxido de aluminio con cromo responsable de su rico color rojo.

El Rubí ayuda a superar el cansancio y el letargo. Estimula la circulación y amplifica la energía y la vitalidad de todo el sistema. La intensa energía del rubí agudiza la mente, aportando una mayor conciencia y una excelente concentración.

Silver Ring and Natural Ruby

Ring made with Sterling Silver and a natural Ruby. Natural Ruby is one of the four gemstones (including Diamond, Emerald and Sapphire) known for their rarity, monetary value and hardness (surpassed only by Diamond). This precious stone is a red corundum, a chromium-rich aluminum oxide mineral responsible for its rich red color.

Ruby helps to overcome fatigue and lethargy. It stimulates circulation and amplifies the energy and vitality of the entire system. The intense energy of the ruby ​​sharpens the mind, providing greater awareness and excellent concentration.

 

Disseny i fabricació  / Diseño y fabricación / Design and manufacturing:  Joan Rovira.

Talla /  Talla / Size:  12 ·  consulteu per altres mides / consultar para otras medidas /  ask for other sizes

Materials / Materiales / Materials:  plata i rubí / plata y rubí / silver and ruby

 

Menu