anells/anillos/rings alabama silver/plata

140,00

Description

Anell Alabama de Plata

Anell Alabama de Plata forjada i oxidada. Apliquem a la tècnica de la forja les pulsacions del ritme del clàssic de Lynyrd Skynyrd “Sweet Home Alabama“.  Aquesta combinació aconsegueix una textura harmònica i uniforme. Donar a les pulsacions de la forja  la cadència d’un ritme musical,  el que fem és imprimir  a la textura de la joia l’ànima de la cançó triada.  Ens podeu demanar la canço amb la que voldrieu que us fessim el vostre anell.

Podem personalitzar la mida, l’amplada i l’acabat de l’anell. Brillant o Mate, o si el voleu oxidat o amb el color net de la plata. També us el podem fer amb or groc 18K.

Anillo Alabama de Plata

Anillo Alabama de Plata forjada y oxidada. Aplicamos a la técnica de la forja las pulsaciones del ritmo del clásico de Lynyrd Skynyrd “Sweet Home Alabama“.  Ésta combinación proporciona una textura armónica y uniforme. Dar a  las pulsaciones  de la forja  la cadencia de un ritmo musical, lo que hacemos  es imprimir a la textura  de la joya el alma de la canción. Nos podéis pedir la canción con la que os gustaría que os hagamos vuestro anillo.

Podemos personalizar la medida, el ancho y el acabado del anillo. Brillante o Mate, o si lo queréis oxidado o con el color limpio de la plata. También os lo podemos hacer en oro amarillo amarillo de 18K.

Alabama Silver Ring

Forged and oxidized Alabama Silver Ring. We apply to the forging technique the rhythm beats of Lynyrd Skynyrd’s classic “Sweet Home Alabama”. This combination achieves a harmonious and uniform texture. Giving the beats of the forge the cadence of a musical rhythm, what we do is imprint on the texture of the jewel the soul of the chosen song. You can ask us for the song you would like us to make your ring with.

We can customize the size, width and finish of the ring. Glossy or Matte, or if you want it rusty or with the clean color of silver. We can also make it with 18K yellow gold.

 

Disseny i fabricació  / Diseño y fabricación / Design and manufacturing:  Joan Rovira.

Materials / Materiales / Materials:  plata  /  plata  / silver / or / oro / gold

Colors / Colores / Colors:   plata  /  plata  / silver / or / oro / gold

Mides / Medidas / Sizes:  disponible en totes les mides del 7 al 30 / disponible en todas las medidas del 7 al 30 / available in all sizes 47 to 70