Renova el teu joier: Una joia sí que és per tota la vida, però no ha de ser sempre igual…

Una joia no és un accessori, és un valor emocional, sentimental i valuós.

De mares a filles, de pares a fills, de generació en generació, les joies han estat una de les millors maneres de deixar un llegat entre les persones que ens estimem.


Per això en els moments en els quals ens trobem és important valorar els detalls que ens han fet els nostres amics i familiars, més que mai.

És una manera d’acostar-nos a ells, portant una joia amb nosaltres en contacte amb la nostra pell. Avui que ens fa tanta falta el contacte.

Unes arracades, un collaret, un anell, totes les joies són una part de records que ens acompanya en el nostre dia.

Totes tenim joies heretades

A la majoria de joiers i caixetes de joies hi trobem algunes peces que no fan per nosaltres, no són del nostre estil o malauradament estan desaparellades o trencades.

Què fem amb aquests joies antigues?

 

Queden en el total oblit, i sempre pensem la portaré a arreglar però no ho fem.

Des de Joan Rovira Joies volem que els donis una nova oportunitat.

Els materials preciosos i semipreciosos com l’or, la plata, el coure i les gemmes o les perles, tenen un valor que dura per sempre i solen ser 100% recuperables.

 

Per què no els hi dónes una nova vida?

I si convertim les arracades de la iaia, en un fantàstic anell de traços avantguardistes i estilitzats. Portaràs la seva essència de bon gust, i la tindràs present cada cop que et mires les mans. Ella ho voldria…Fes-ho per recordar-la, ja que, en un joier, aquella peça està trista i sense vida.

👀👉🎄Comencem la campanya de Nadal oferint-te la possibilitat que renovis les teves joies, per a portar-les tu, o per fer un regal que tingui un valor econòmic i sentimental.

Al nostre taller de joies posarem tot el nostre coneixement i idees per a dissenyar la joia que tens al cap amb els materials del que disposes al teu joier.

No t’ho pensis, envia’ns una imatge de les joies que vols reciclar i ens posarem plegats mans a l’obra per a fer la peça dels teus somnis.

Envia la imatge a shop@joanrovirajoies.com o a joanrovirajoies@gmail.com i mirarem la millor manera de donar-li una nova vida.
Previous Post
10 Arracades ideals per portar amb Mascareta / 10 pendientes idelaes para llevar con Mascarilla / 10 ideal earrings to wear with a Mask
Next Post
Regala Bambú, font de saviesa