NOVETAT: Edició limitada d’arracades de bambú negre

Ens fa molta il·lusió presentar-te la nova col·lecció d’arracades de bambú elaborades amb la varietat Phyllostachys Nigra. Es tracta d’una edició limitada creada amb fragments de canya de bambú negre collit a la riba del riu Ter, que ens ha facilitat la nostra amiga Anna Caubet.

El bambú negre és una variant molt especial que té aquest color fosc a la crosta exterior i, en canvi, per dins llueix un to molt clar. Aquest contrast de gran valor artístic, l’hem volgut reforçar tenyint l’interior de la peça i mantenint el recobriment negre original. El resultat és una col·lecció de joies de bambú única i irrepetible que posa en valor l’asimetria original de la canya de bambú amb una paleta de colors elegant i atrevida.

Arracades de bambú negre, el valor de la proximitat

Les noves arracades de bambú negre de Joan Rovira Joies son una edició limitada degut a l’exclusivitat d’aquesta variant de bambú i al temps que necessita el procés d’assecament. No obstant, la bona acceptació que ha tingut aquesta col·lecció és una gran motivació per buscar nous llocs on collir aquesta variant i seguir descobrint les possibilitats infinites d’aquest material de proximitat.

A continuació, t’ensenyem una mostra de l’edició limitada d’arracades de bambú negre. Si t’agraden, no dubtis apropar-te a la nostra botiga del carrer Cotoners, 10 de Barcelona per descobrir la col·lecció completa.

 

 

VERSIÓN EN CASTELLANO:

Nos hace mucha ilusión presentarte la nueva colección de pendientes de bambú elaborados con la variedad Phyllostachys Nigra. Se trata de una edición limitada creada con fragmentos de caña de bambú negro cosechado a orillas del río Ter, que nos ha facilitado nuestra amiga Anna Caubet.

El bambú negro es una variante muy especial que tiene ese color oscuro en la corteza exterior y, en cambio, por dentro luce un tono muy claro. Este contraste de gran valor artístico, lo hemos reforzado pintando el interior de la pieza y manteniendo el recubrimiento negro original. El resultado es una colección de joyas de bambú única e irrepetible que pone en valor la asimetría original de la caña de bambú con una paleta de colores elegante y atrevida.

Pendientes de bambú negro, el valor de la proximidad

Los nuevos pendientes de bambú negro de Joan Rovira Joyas son una edición limitada debido a la exclusividad de esta variante de bambú y al tiempo que necesita el proceso de secado. Sin embargo, la buena aceptación que ha tenido esta colección es una gran motivación para buscar nuevos lugares en los que cosechar esta variante y seguir descubriendo las posibilidades infinitas de este material de proximidad.

A continuación, te enseñamos una muestra de la edición limitada de pendientes de bambú negro. Si te gustan, no dudes en acercarte a nuestra tienda de la calle Cotoners, 10 de Barcelona para descubrir la colección completa.

Previous Post
Joan Rovira, convidat especial al Lycée des Métiers Amblart de Valence
Next Post
Tancat per vacances fins el 28 de febrer del 2023