L’últim cap de setmana de juny tens una cita amb la joieria artesana

El 26 i 27 de juny ens trobaràs a la fira “Fet al Born” de Barcelona, juntament amb diferents propostes artesanals del barri

 

El Born sempre ha estat un barri d’oficis artesanals, una de les zones amb més encant de Barcelona per als amants del comerç de proximitat.  Els seus carrerons acullen tallers i comerços que fusionen modernitat i tradició per oferir un ampli ventall de propostes creatives, entre les quals no hi pot faltar la nostra joieria artesana. Cada últim cap de setmana del mes, tens l’oportunitat de conèixer una acurada selecció del comerç local més emblemàtic a la fira “Fet al Born”, un esdeveniment que el proper 26 i 27 de juny comptarà amb una mostra de la joieria artesana de Joan Rovira Joies.

Si aquest estiu vols lluir accessoris diferents, conèixer els artesans del barri  i  gaudir de bona música i espectacles en directe, no ets pots perdre aquesta fira. Pren nota: 26 i 27 de juny de 2022, de 11h a 20h al Passeig del Born de Barcelona.

 

Quines propostes de joieria artesana hi trobaràs?

La nostra especialitat és la joieria artesana feta amb materials orgànics com el bambú, l’or, la plata, el bronze, la fusta o les pedres precioses. Al taller del carrer Cotoners, 10 treballem cada peça de manera artesanal amb una precisió i un estil únic que transporta als paisatges més salvatges del mediterrani.

Per a nosaltres, la natura és una gran font d’inspiració, un fet que es reflecteix en els materials que utilitzem i en l’estil orgànic que desprenen totes les nostres peces. Malgrat que treballem molt per encàrrec, al  taller-botiga Joan Rovira Joies i a la fira “Fet al Born” hi trobaràs anells, penjolls, collarets, arracades, agulles i fins i tot escultures per sorprendre qui més estimes o per afegir un toc de personalitat als teus conjunts estiuencs.

 

     

L’últim cap de setmana de juny deixa’t endur pel talent i les propostes creatives del barri del Born i gaudeix d’una estona a l’aire lliure donant suport al comerç de proximitat.

Mentrestant, pots descobrir un tastet de les nostres peces més emblemàtiques a la botiga online de Joan Rovira Joies.

Previous Post
Tallers artesans versus grans marques de Joieria
Next Post
Joan Rovira joies obté el distintiu Biosphere Sustainable Lifestyle 2022