La Plata, més que una joia

Anell Miki de Plata

Estem a ple estiu, i seguim convençuts que les joies de Plata són l’aposta segura per aquesta època de l’any.

T’expliquem els beneficis que sabies, i els que no sabies de portar alguna joia de Plata al teu cos.

Segur que quan ho llegeixis aniràs directe a veure es nostres col·leccions de Plata

Avantatges de les joies de Plata

Aliada contra l’ansietat:

La propietat de la plata més important és que portar joies de plata és una cosa molt positiva per a persones amb ansietat, ja que els ajuda a tranquil·litzar-se.
El fet de tocar el teu collaret o girar el seu anell (els anells giratoris són recomanats per tots els metges per a ajudar a persones amb ansietat), aconsegueixi de forma molt efectiva que la persona que està sofrint ansietat aconsegueixi tranquil·litzar-se i controlar-se.

Reforça la circulació de la sang per tot el cos:

Una peça de plata com a braçalet o un collaret activa les venes i les artèries fent més fluida la sang i per tant, assegurant un bon funcionament del sistema circulatori.

Redueix l’artritis a les mans:


Fa poc els científics han descobert que usar una peça de plata a les mans, tal com un anell o polsera, disminueix els dolors provocats per l’artritis, recomanen usar anells de plata si sents dolor en les articulacions dels dits.

Actua vers l’insomni:

La plata aconsegueix tranquil·litzar a les persones i que tinguin un somni més profund, això els permet descansar millor i estar més actius l’endemà. Ja saps, el remei de l’àvia sempre funciona.

Efectes antibiòtics:


La plata ha estat emprada com a material antibacterià des de fa milers d’anys.
Avui dia, s’està tornant a usar la plata com a complement en la lluita contres les malalties, per tant, portar joies de plata ajuden el nostre organisme a lluitar contres els bacteris.

Així que ja tens una altra bona raó per a comprar-te aquesta joia de plata que estàs desitjant.

Mitiga els efectes de la radiació:


En l’actualitat que estem envoltats de wifi i aparells electrònics la radiació és palpable a l’ambient.

La plata a causa de la seva càrrega positiva et protegeix davant aquestes ones, per tant, utilitzar plata és molt recomanable per a persones que treballen en línia o amb molts aparells electrònics.

I per últim i no menys important; la plata afavoreix la pell morena a l’estiu, queda genial i és la peça perfecta per sentir-te irresistible. Puja l’autoestima i el sexapeel.

Visita les nostres col.leccions en plata

Previous Post
Nova imatge gràfica joan rovira joies
Next Post
L ‘ òpal de Foc: L ‘ Arc de Sant Martí a les teves mans