Exposició Drapart’21, una exposició sostenible al cor de Barcelona

Exposició Drapart’21, què és?

Es tracta d’un festival d’Art sostenible, i el nostre material hi ha entrat perquè el fem amb bambú que collim directament del bosc.

El Festival Internacional d’Art Sostenible de Catalunya (Exposició Drapart’21) celebra la 25a edició amb un circuit cultural al barri Gòtic amb exposicions i activitats gratuïtes. I aquesta exposició és un referent.

El Drap-Art celebra la 25a edició del 18 de novembre al 21 de desembre del 2021 on hi som 86 artistes pioners en art ambiental i cinc espais expositius repartits pel barri Gòtic de Barcelona.

On es troba ?

El més innovador de Exposició Drapart’21 és que els espais expositius estàn a diferents  carrers . Amb la qual cosa es converteix en un punt de trobada entre artistes, amants de l’art i  de la innovació.

Formem part de la transformació de Barcelona en un espai sostenible urbà.

Totes les activitats són gratuïtes i sense reserva prèvia, amb l’excepció de la visita guiada arquitectònica pel patrimoni del Gòtic, cada diumenge del festival de 10:30 a 13 h, on sí que cal reservar entrada.

Hi ha exposicions, espectacles, performances, concerts, art urbà, intervencions artístiques en espais públics, tallers i mercats.

Què exposem?

Exposició Drapart’21 a Barcelona, un espai on hem mostrat les nostres Escultures de Bambú.

 

 

Previous Post
Fet al Born: Tornem a ser-hi
Next Post
Tallers artesans versus grans marques de Joieria