Escolta l’entrevista a Joan Rovira Joies a Rac1!

El passat 13 d’agost vam tenir el plaer d’assistir al programa La primera pedra de  Rac1. La periodista Noemí Polls  ens va entrevistar, juntament amb la Gemma López, per parlar del bon moment que viu la joieria artesana al nostre país.

Des del simbolisme de les joies a la prehistoria fins avui en dia, hem parlat sobre quina és per a nosaltres l’època daurada de la joieria lliure, entesa com a expressió artística. També hem reflexionat al voltant de com ha canviat la percepció de la joieria artesana al llarg dels anys i de la influència de l’Escola Massana, la formació que van rebre tant la Gemma, com el Joan.

Al llarg de la conversa,  descobriràs com des de Joan Rovira Joies ens vam iniciar en la creació de joies amb bambú i com el Mediterrani i la nostra terra segueix sent la principal font d’inspiració, entre d’altres temes.

Si et vas perdre el l’entrevista a Joan Rovira Joies i Gemma López Joies, pots escoltar-la a través del podcast de Rac1, fent  clic al següent enllaç (a partir del minut 22:30):

https://www.rac1.cat/a-la-carta/detail/236b7864-e3d7-42dc-a85a-ef2f7fc27360

Des de Joan Rovira Joies volem agraïr profundament RAC1 i en especial la Noemí per donar veu al món de l’artesania i la creativitat lliure dels patrons de la moda.

 

Foto: Joan Rovira, Noemí Polls i Gemma López

 

VERSIÓN EN CASTELLANO:

¡Escucha la entrevista a Joan Rovira Joies en Rac1!

El pasado 13 de agosto tuvimos el placer de asistir al programa La primera pedra de Rac1. La periodista Noemí Polls nos entrevistó, junto con Gemma López, para hablar del buen momento que vive la joyería artesana en nuestro país.

Desde el simbolismo de las joyas en la prehistoria hasta la actualidad, hemos hablado sobre cuál es para nosotros la época dorada de la joyería libre, entendida como expresión artística. También hemos reflexionado sobre cómo ha cambiado la percepción de la joyería artesana a lo largo del tiempo y de la influencia de la Escuela Massana, la formación que recibieron tanto Gemma, como Joan.

A lo largo de la conversación, descubrirás cómo desde Joan Rovira Joies nos iniciamos en la creación de joyas con bambú y cómo el mediterráneo y nuestra tierra siguen siendo la principal fuente de inspiración, entre otros temas.

Si te perdiste la entrevista a Joan Rovira Joies y Gemma López Joies, puedes escucharla a través del podcast de Rac1, haciendo clic en el siguiente enlace (entrevista en catalán, a partir del minuto 22:30):

https://www.rac1.cat/a-la-carta/detail/236b7864-e3d7-42dc-a85a-ef2f7fc27360

Desde Joan Rovira Joies queremos agradecer profundamente a RAC1 y en especial a Noemí por dar voz al mundo de la artesanía y la creatividad libre de los patrones de la moda.

 

ENGLISH VERSION:

Listen to the interview with Joan Rovira Joies on Rac1 radio station!

Last August 13 we had the pleasure to take part of the program La primera pedra on Rac1 radio station. Journalist Noemí Polls interviewed us together with Gemma López to talk about the good times that artisan jewelery is experiencing in Catalonia.

From the symbolism of jewels in prehistorical times to the present day, we talked about which, in our opinion, were the golden age of free jewelry. We have also reflected on how the perception of artisan jewelery has changed over the years and about the influence of the Massana School, where both Gemma and Joan learned this job.

During the conversation, you will discover how at Joan Rovira Joies we started creating bamboo jewelery  and how the Mediterranean is still our main source of inspiration, among other topics.

If you missed the interview with Joan Rovira Joies and Gemma López Joies, you can listen to it through the Rac1 podcast, by clicking on the following link (interview in catalan, starting at minute 22:30):

https://www.rac1.cat/a-la-carta/detail/236b7864-e3d7-42dc-a85a-ef2f7fc27360

From Joan Rovira Joies we want to deeply thank RAC1 and especially Noemí for giving voice to the world of craftsmanship and  creativity free from fashion trends.

Previous Post
Joan Rovira joies obté el distintiu Biosphere Sustainable Lifestyle 2022
Next Post
Joan Rovira, convidat especial al Lycée des Métiers Amblart de Valence