Els colors d’aquesta temporada primavera – estiu 2021.

Una nova realitat arriba de la mà de les últimes tendències i tenim una especial il·lusió per omplir de colors la nostra vida.

Et volem presentar unes peces exclusives de les nostres col·leccions de joanrovirajoies.com, que són perfectes per a complementar les teves noves adquisicions de moda.

Per tal que estiguis perfecte, et sentis única i cerquis la singularitat en la teva manera de vestir-te.

Els colors predominants de la temporada estiu 2021 són:

vermell, taronja, blau cel, beix, rosa pal, terra i ocre

Amb aquesta paleta de colors, que evoquen la natura i la felicitat, i com a bons amants de la singularitat, hem seleccionat les peces que quedaràn perfectes per a tu.

Si esculls el Vermell

Has de saber que el vermell és el color de la vitalitat, la passió i el vigor.

Et presentem el nostre collaret de la col.lecció Àfrica de bambó tintat amb colors terrosos i vermellosos. Una peça imprescindible que t’aportarà coratje i actitud positiva.

Si esculls l’Ocre

Has de saber que el color ocre pertany als colors terrosos. Aquest color activa l’autoestima i la seguretat. Evoca la llum del sol i la terra i l’arraïmament.

La nostra peça única de la col·lecció Anna és perfecte si t’agrada aquest color

Si esculls els Blaus

Has de saber que un estiu com cal és la font de blaus, del cel, del mar, de la piscina i de l’aigua que necessitem, que ens dóna llibertat i ens equilibra.

Aquestes arrecades Andrea circulars i ètniques, són perfectes per a combinar amb qualsevol peça bava o de colors freds.

Si esculls els colors Terrosos

Has de saber que els colors terrosos són una al·legoria a la natura, per tant si necessites tocar de peus a terra, mai millor dit, aquesta és la millor de les opcions.

Les nostres arracades Anna de bambú combinaran amb qualsevol tonalitat terra que et posis, recorda que són colors afavoridors d’estiu i primavera.

Si esculls el color Beix

Has de saber que és una aposta segura que no pot faltar al teu joier. Una peça clara que ressaltarà el teu bronzejat.

Et proposem aquesta peça de color  beix Bambú natural, un imprescindible que no passa de moda, i que combina amb tèxtils de lli.

Previous Post
La Labradorita; una joia mística.
Next Post
Nova imatge gràfica joan rovira joies